Om oss

Ett familjeföretag med timmerhus som specialitet

Vi är ett svenskt företag som med åren utvecklats till ett unikt byggföretag som arbetar med kvalitet och miljö som främsta riktlinjer. Vår specialitet är att bygga timmerhus med lång hållbarhet, bra inomhusmiljö och ett klassiskt men ändå modernt utseende. Vi kallar oss med stolthet ekologiska byggare och arbetar enligt mottot att inga uppdrag är för stora eller små för oss.

När vi utför ett husbygge ger vi kunden en riktig helhetstjänst – vi gör allt från ritning till montering och slutinspektion. Allt till bra priser och med bra garantier. Bostadshus, fritidshus, sommarstugor, friggebodar – timmer är ett flexibelt material som passar till de flesta hustyper.

bygga timmerhus stockholm

Flexibla dimensioner på virket

Det som gör att vi sticker ut jämfört med våra konkurrenter är att vi kan erbjuda virke i ett flertal dimensioner. Våra byggen är moderna, men vi är också mycket medvetna om den fantastiska traditionen som finns när det handlar om timmerhus i Skandinavien. Denna balans mellan modernitet och tradition gör att våra hus håller länge och att våra kunder trivs i dem.

På grund av vår speciella nisch och att vi alltid arbetar med material av högsta kvalitet har vi skaffat oss mycket gott renommé bland våra kunder. Vi har många återkommande kunder och tack vare våra erfarna och serviceinriktade hantverkare så vinner vi stadigt nya marknadsandelar.

Vi arbetar hårt varje dag för att behålla denna kundnöjdhet – du får gärna be om referenser från tidigare kunder. Och glöm inte ROT-avdraget som gäller för hushållsnära tjänster för privatpersoner.

Vi erbjuder tjänster inom bygg och renovering

Vid sidan av att bygga hus erbjuder vi flera andra tjänster inom bygg och renovering, som du kan läsa mer om här. Bland annat kan vi renovera hela din tomt eller trädgård, vi tar hand om hela arbetet organiserat som en effektiv totalentreprenad. Vi kan gräva grunder, schakta bort jordmassor, anlägga gräsmattor och allt annat som ger en trivsam miljö runt din tomt. Vi har en stark maskinpark som hjälper oss att utföra dessa arbeten på ett effektivt sätt.

Välkommen att höra av dig för offert